<div dir="ltr">Hi Arthur,<div><br></div><div>I downloaded and installed vagrant 1.6.2 for OS X, cloned your repository, tried vagrant up and the computer crashed (grey screen / reboot) while booting wheezy VM. Tried it thrice, same thing occured.</div>
<div><br></div><div>I'll try to give it a more serious look later.</div><div><br></div><div>Cheers,</div><div>Adrien.</div>
</div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">On Tue, May 13, 2014 at 11:35 AM, Nicolas Chauvat <span dir="ltr"><<a href="mailto:nicolas.chauvat@logilab.fr" target="_blank">nicolas.chauvat@logilab.fr</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Hello Arthur,<br>
<div class=""><br>
On Tue, May 13, 2014 at 10:33:16AM +0200, Arthur Lutz wrote:<br>
> Am interested in your feedback,<br>
<br>
</div>It does not work with vagrant 1.0.3 that comes with Debian stable, but<br>
I think this is a very nice step forward. Thank you.<br>
<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br>
--<br>
Nicolas Chauvat<br>
<br>
<a href="http://logilab.fr" target="_blank">logilab.fr</a> - services en informatique scientifique et gestion de connaissances<br>
_______________________________________________<br>
Cubicweb mailing list<br>
<a href="mailto:Cubicweb@lists.cubicweb.org">Cubicweb@lists.cubicweb.org</a><br>
<a href="http://lists.cubicweb.org/mailman/listinfo/cubicweb" target="_blank">http://lists.cubicweb.org/mailman/listinfo/cubicweb</a><br>
</font></span></blockquote></div><br></div>